Kijk je graag naar Boer zoekt Vrouw met Yvon Jaspers, maar heb je laatst een aflevering gemist? Dan kan je deze gemiste uitzending met Yvon Jaspers gewoon online terugkijken. Dit kan gratis. Op deze website geven wij je hier meer informatie over.

Yvon Jaspers is een populaire presentatrice

Yvon Jaspers is de presentatrice van het immens populaire programma Boer zoekt Vrouw. Hierin helpt ze boeren bij hun zoektocht naar de ware liefde. In haar busje rijdt zij het hele land door om een vrouw voor de boeren te vinden. Yvon Jaspers is een erg populaire presentatrice. Ze is vijfvoudig winnares van de Zilveren Televizier-ster. Ze won deze ster in 2006, 2008, 2009, 2010 en 2012. Naast presentatrice is Yvon Jaspers ook nog kinderboekenschrijfster en actrice.

Boer zoekt Vrouw met Yvon Jaspers

In het programma Boer zoekt Vrouw volgt Yvon Jaspers tien boeren die op zoek zijn naar een leuke vrouw. In de eerste aflevering stellen tien boeren zich voor. De vijf boeren die de meeste brieven hebben gehad, worden wekelijks in hun zoektocht naar de ware liefde gevolgd. Eerst maken de boeren even kort kennis met de tien vrouwen die ze uit alle brieven hebben uitgekozen. Daarna leert elke boer vijf vrouwen iets beter kennen tijdens een dagje uit. Hierna mag iedere boer drie van de vijf vrouwen uitnodigen om een week bij hem op de boerderij te komen logeren. Tijdens deze week komt Yvon Jaspers vaak langs om de ontwikkelingen te volgen. Uiteindelijk moet de boer een vrouw naar huis sturen totdat de ware overblijft. Het programma Boer zoekt Vrouw met Yvon Jaspers wordt door de KRO uitgezonden.

Boer zoekt Vrouw met Yvon Jaspers terugkijken

Volg je het programma Boer zoekt Vrouw met Yvon Jaspers graag, maar heb je de laatste aflevering gemist? Dan kan je deze gemiste aflevering altijd nog gratis online terugkijken. Er zijn tal van websites waarop je de gemiste uitzending met Yvon Jaspers online terug kunt kijken.